محل تبلیغات شما


به گزارش ول اند گود”، پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس (UCLA) طی مطالعه ای جدید دریافتند که چای سیاه با بهبود عملکرد روده و ایجاد تعادل در میوم پیوند خورده است. میوم، کلونی باکتری های خوب و بد ساکن دستگاه گوارش است. همچنین، پژوهشگران دریافتند که چای سیاه از کاهش وزن حمایت می کند و ممکن است از دیابت و چاقی نیز پیشگیری کند. به بیان دیگر، چای سیاه فوایدی قابل توجه را ارائه می کند.

چای سیاه در مقایسه با چای سبز

چای سیاه و چای سبز هر دو برای سلامت انسان خوب هستند و تنها در نوع ریزمغذی هایی که برای بدن مفید هستند با یکدیگر تفاوت دارند. پلی فنول های موجود در چای سیاه به طور کامل با پلی فنول های چای سبز متفاوت هستند. پلی فنول های موجود در چای سبز که به نام کاتچین ها شناخته می شوند با پیشگیری از بیماری قلبی و تثبیت سطوح قند خون پیوند خورده اند. محتوای کاتچین ها در چای سیاه بسیار کم است که به روش تهیه این نوع چای باز می گردد، اما این به معنای آن نیست که چای سیاه فاقد فواید سلامت است.

مطالعات بسیاری درباره کاتچین ها انجام شده است که همین مساله دلیل آشنایی و درک بهتر و همچنین جذابیت بیشتر چای سبز برای دوستداران سلامت محسوب می شود. چای سبز از محبوبیت چشمگیری در ژاپن برخوردار است زیرا بیشتر مطالعات درباره این نوشیدنی در همین کشور انجام شده اند.

طی فرآیند تخمیر چای سیاه، کاتچین ها به فلاونول ها – نوع دیگری از پلی فنول- متابولیزه می شوند. اگرچه چای سیاه برای قرن ها در چین و اروپا مصرف شده است،ما از نظر علمی همچنان در مراحل ابتدایی درک فلاونول ها قرار داریم.

شواهد علمی در پس فواید چای سیاه برای گوارش

پژوهش های صورت گرفته در زمینه چای سیاه و سلامت روده از جمله نمونه ای که در دانشگاه یوسی‌ال‌ای انجام شده است، نشان داده اند که پلی فنول های موجود در چای سیاه به راحتی پلی فنول های موجود در چای سبز جذب نمی شوند، از این رو آنها برای مدت زمان بیشتری در دسترس میوم قرار دارند. طی این بازه زمانی افزایش یافته حضور در روده، آنها می توانند اثر قابل توجهی ایجاد کنند. آنچه پژوهشگران دانشگاه یوسی‌ال‌ای دریافتند این بود که پلی فنول ها در چای سیاه اثر مستقیمی بر رشد برخی انواع باکتری ها در بدن دارند که با شاخص توده بدنی لاغرتر رابطه داشته اند.

برخی افراد زمانی که چای سبز می نوشند ناراحتی گوارشی را تجربه می کنند که غیر معمول نیست و اگر چنین چیزی را تجربه می کنید، نوشیدن چای سیاه ممکن است انتخاب بهتری برای شما باشد. چای سبز یک ادرارآور است و از این رو گاهی اوقات می تواند موجب احساس نفخ شود. چای سیاه اثر مستقیم‌تری بر گوارش دارد که می تواند به پیشگیری از هرگونه احساس نفخ کمک کند.

بهترین قسمت مطالعه اخیر این است که مهم نیست چه نوع رنگ چای را می پسندید زیرا در نهایت بدن شما از فواید این نوشیدنی ها بهره‌مند می شود. اما با آگاهی از این مساله که پلی فنول های مختلف چگونه می توانند بر روده اثرگذار باشند، شما می توانید رویکردی هدفمندتر در انتخاب نوشیدنی خود داشته باشید.



لینک منبع

مطلب نقش چای سیاه در تقویت سلامت روده در سایت مفیدستان.

✳️ فروش ویژه فیلتر ممبران مدل ۵۰-LG-TWRO ( قیمت و مشخصات )

✳️ فروش ویژه ماشین لباسشویی دکستر مدل DWT-854B ظرفیت ۸٫۵ کیلوگرم ( قیمت و مشخصات )

برنامه تلوزیونی جیمکانا با همکاری کن بلاک از آمازون پخش می‌شود

چای ,سیاه ,ها ,پلی ,های ,فنول ,چای سیاه ,چای سبز ,پلی فنول ,فنول های ,در چای

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

silduatiko ::پایگاه اینترنتی حسینیه:: دانلود مداحی condeskfome Portia's notes brinedasri Connie's collection این وبلاگ برای عاشق ترین بابایی ودخملی دنیاست. عکس نوشته های جدید و شعر های عاشقانه و غمگین بزرگترین آرشیو آهنگ پیشواز | IRBEEP.IR سلام برامام خمینی ، مرگبر منافق، مرگبررانگلیس ملعون، مرگبرامریکا، مرگبراسرائیل، مرگبرالسعودوهابی کفار